Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Actuele informatie over zwangerschap en het Coronavirus? Lees verder

Consultatiebureau

Zodra je aangifte doet bij de gemeente, wordt je kindje ook aangemeld bij het consultatiebureau. In de eerste week na de bevalling ontvang je een brief wanneer de gehoortest bij de baby plaats vindt. De wijkverpleegkundige van het consultatiebureau komt rond 2 weken na de bevalling bij je thuis. Je wordt van tevoren gebeld om een afspraak te maken. Tijdens die afspraak worden er verdere afspraken gemaakt over groeicontroles en vaccinaties. Meestal vinden deze controles maandelijks plaats op het consultatiebureau bij een arts of verpleegkundige.

Tussentijds kun je ook altijd even gaan wegen op een zogenaamd inloopspreekuur. Zeker bij het geven van borstvoeding kan dit erg prettig zijn en kan dit je wat meer zekerheid geven. Verder kun je er terecht met vragen over verzorging en opvoeding.

Lactatie spreekuur

Iedere 2 weken (in de even weken) hebben wij op vrijdagochtend van 9.30 – 11.00 uur het gratis lactatiekundig spreekuur op onze hoofdlocatie (op afspraak via de assistente). Dit spreekuur is bedoeld voor vrouwen die zwanger zijn, of al een kindje aan de borst hebben. Je kunt hier terecht voor alle vragen omtrent borstvoeding, hulp bij het aanleggen en het wegen van je kindje. Daarnaast kun je ervaringen met andere moeders uitwisselen. Data 

Lactatiekundige:
Jessie van Dijk-Budding 
www.praktijkjessie.nl
Mail jessiebudding@hotmail.com
Mobiel  06 - 40 23 09 17